Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 2.0 blue dci 200pk

Stage 1 Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Renault Talisman tunen. Je Renault Talisman zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk motor tuning:

Voor het Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk. Zonder de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk!

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Talisman 2.0 Blue dCi 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.