Renault Talisman 1.8 TCE 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.8 tce 225pk

Stage 1 Renault Talisman 1.8 TCE 225pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 225pk 260pk +15.6%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Talisman heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Talisman tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Talisman 1.8 TCE 225pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Talisman 1.8 TCE 225pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Talisman 1.8 TCE 225pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Renault Talisman 1.8 TCE 225pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Talisman 1.8 TCE 225pk.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Renault Talismanchiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Talisman 1.8 TCE 225pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Talisman 1.8 TCE 225pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.8 TCE 225pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Talisman 1.8 TCE 225pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Talisman 1.8 TCE 225pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Talisman 1.8 TCE 225pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.8 TCE 225pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Talisman 1.8 TCE 225pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.8 TCE 225pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Talisman 1.8 TCE 225pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Renault Talisman 1.8 TCE 225pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Talisman 1.8 TCE 225pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Talisman 1.8 TCE 225pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 1.8 TCE 225pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.