Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 170pk +41.7%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Renault Talisman is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Talisman vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk:​​

 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Renault Talismantuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk wordt!

Verschillende vormen Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk chiptuning. Je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Opel
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.