Renault Scenic 1.5 DCi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 107pk +33.8%
Koppel 185nm 225nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 1.5 DCi 80pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Renault Scenic 1.5 DCi 80pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Scenic 1.5 DCi 80pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Beter geluid uit uw Renault
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Scenic 1.5 DCi 80pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Renault Scenic 1.5 DCi 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Scenic 1.5 DCi 80pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Scenic 1.5 DCi 80pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Renault Scenic 1.5 DCi 80pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Renault Scenic 1.5 DCi 80pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Renault Scenic 1.5 DCi 80pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Scenic 1.5 DCi 80pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 80pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Scenic 1.5 DCi 80pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Scenic 1.5 DCi 80pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Scenic 1.5 DCi 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Scenic 1.5 DCi 80pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 80pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Scenic 1.5 DCi 80pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Scenic 1.5 DCi 80pk.

Specialistische Renault Scenic 1.5 DCi 80pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Renault Scenic 1.5 DCi 80pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.