Renault Scenic 2.0 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Scenic 2.0 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 180pk +38.5%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Scenic een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic 2.0 DCi 130pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Scenic 2.0 DCi 130pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Renault Scenic zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Scenic 2.0 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 2.0 DCi 130pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Scenic 2.0 DCi 130pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Scenic 2.0 DCi 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Scenic 2.0 DCi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Scenic 2.0 DCi 130pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Scenic 2.0 DCi 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Renault Scenic 2.0 DCi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Renault Scenic 2.0 DCi 130pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Scenic 2.0 DCi 130pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Scenic 2.0 DCi 130pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 2.0 DCi 130pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Scenic 2.0 DCi 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.