Renault Megane 1.9 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Megane 1.9 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 300nm 365nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.9 DCi 130pk chiptunen?

De standaard software in de Renault Megane 1.9 DCi 130pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Megane vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto motor tuning.

In enkele uren kan je Renault Megane 1.9 DCi 130pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 130pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Renault Megane 1.9 DCi 130pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane 1.9 DCi 130pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.9 DCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 1.9 DCi 130pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Megane 1.9 DCi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Megane 1.9 DCi 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.9 DCi 130pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane 1.9 DCi 130pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Renault Megane 1.9 DCi 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Megane 1.9 DCi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 130pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 1.9 DCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane 1.9 DCi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 1.9 DCi 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Megane 1.9 DCi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Megane 1.9 DCi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mini ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.