Renault Megane 2.0 DCi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Megane 2.0 DCi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Renault Megane 2.0 DCi 165pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Renault Megane gaat u merken dat uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk veel soepelder rijdt door Renault Megane chip tunen. Je Renault Megane 2.0 DCi 165pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Megane 2.0 DCi 165pk?​

Bij stage 1 tunen Renault Megane 2.0 DCi 165pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Megane 2.0 DCi 165pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Megane 2.0 DCi 165pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Megane 2.0 DCi 165pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 2.0 DCi 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 165pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Megane 2.0 DCi 165pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Megane 2.0 DCi 165pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Megane 2.0 DCi 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 2.0 DCi 165pk haalt.

Deze vorm van Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Megane 2.0 DCi 165pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 165pk.

Zo doen wij naast Renault Megane 2.0 DCi 165pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Renault Megane 2.0 DCi 165pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.