Renault Talisman 1.6 TCe 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Talisman 1.6 TCe 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 225pk +12.5%
Koppel 260nm 350nm +34.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Renault Talisman 1.6 TCe 200pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Talisman een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Talisman zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Renault Talisman tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Renault Talisman 1.6 TCe 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Talisman 1.6 TCe 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Talisman 1.6 TCe 200pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Talisman 1.6 TCe 200pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Talisman 1.6 TCe 200pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Talisman 1.6 TCe 200pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • De beste Renault Talismantuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Talisman 1.6 TCe 200pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Talisman 1.6 TCe 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Renault Talisman 1.6 TCe 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Talisman 1.6 TCe 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Talisman 1.6 TCe 200pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.6 TCe 200pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Talisman 1.6 TCe 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 1.6 TCe 200pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

GMC ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.