Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.7 blue dci 150pk

Stage 1 Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk!

Chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.