Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.7 blue dci 120pk

Stage 1 Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 180pk +50%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Renault Talisman kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk
 • Meer rijplezier uit uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk motor tuning:

Voor het Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk!

Chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Renault Talisman 1.7 Blue dCi 120pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault dus even kwijt.