Renault Talisman 1.5 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.5 dci 110pk

Stage 1 Renault Talisman 1.5 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Talisman 1.5 DCi 110pk?

De ecu software van uw Renault Talisman is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Talisman 1.5 DCi 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

In een paar uur kan je Renault Talisman 1.5 DCi 110pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Renault Talisman chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Talisman 1.5 DCi 110pk
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Talisman 1.5 DCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Talisman 1.5 DCi 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Renault Talisman 1.5 DCi 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Talisman 1.5 DCi 110pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Talismanchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Talisman 1.5 DCi 110pk wordt!

Methodes voor Renault Talisman 1.5 DCi 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Talisman 1.5 DCi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Renault Talisman 1.5 DCi 110pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Talisman 1.5 DCi 110pk aanpassen. Zonder de Renault Talisman 1.5 DCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Talisman 1.5 DCi 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Talisman 1.5 DCi 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Talisman 1.5 DCi 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Talisman 1.5 DCi 110pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Talisman 1.5 DCi 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Talisman 1.5 DCi 110pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Talisman 1.5 DCi 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Talisman 1.5 DCi 110pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 1.5 DCi 110pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.