Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 2.0 turbo 165pk

Stage 1 Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 200pk +21.2%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk zult u merken dat uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk veel soepelder rijdt door Renault Scenic tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk?​

Bij stage 1 chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk aanpassen. Zonder de Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk!

Chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Renault Scenic 2.0 Turbo 165pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk genoemd. Je Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Scenic 2.0 Turbo 165pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.