Renault Scenic 1.9 DTI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.9 dti 102pk

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DTI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 135pk +32.4%
Koppel 200nm 280nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Scenic kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk zult u merken dat uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk veel soepelder rijdt door tuning Renault Scenic 1.9 DTI 102pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Mooier geluid uit uw Renault
 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Scenic 1.9 DTI 102pk?​

Bij stage één tuning Renault Scenic 1.9 DTI 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk waarborgen. Zonder uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Renault Scenictuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Renault Scenic 1.9 DTI 102pk kan doen:

Methodes voor Renault Scenic 1.9 DTI 102pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.9 DTI 102pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Scenic 1.9 DTI 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.9 DTI 102pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Scenic 1.9 DTI 102pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.9 DTI 102pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Scenic 1.9 DTI 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Scenic 1.9 DTI 102pk.

Gespecialiseerde notie over Renault Scenic 1.9 DTI 102pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Renault Scenic 1.9 DTI 102pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Scenic 1.9 DTI 102pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.