Renault Scenic 1.9 DCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.9 dci 130pk

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 300nm 370nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Scenic een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk veel lekkerder gaat door Renault Scenic chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Renault Scenic 1.9 DCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Scenic 1.9 DCi 130pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Scenic 1.9 DCi 130pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk
 • Exclusief gebruik van goede Renault Scenic 1.9 DCi 130pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 130pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Scenic 1.9 DCi 130pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Scenic 1.9 DCi 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Renault Scenic 1.9 DCi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 130pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Renault Scenic 1.9 DCi 130pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Scenic 1.9 DCi 130pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Scenic 1.9 DCi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Scenic 1.9 DCi 130pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.