Renault Scenic 1.5 DCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.5 dci 105pk

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 105pk?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Renault Scenic 1.5 DCi 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Scenic veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Renault Scenic 1.5 DCi 105pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk​
 • Meer vermogen uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Scenic 1.5 DCi 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Scenic 1.5 DCi 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Scenic 1.5 DCi 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Scenic 1.5 DCi 105pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk kan doen:

Methodes voor Renault Scenic 1.5 DCi 105pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Scenic 1.5 DCi 105pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Scenic 1.5 DCi 105pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Renault Scenic 1.5 DCi 105pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Scenic 1.5 DCi 105pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 105pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Scenic 1.5 DCi 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Renault Scenic 1.5 DCi 105pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Scenic 1.5 DCi 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Scenic 1.5 DCi 105pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.