Renault Scenic 1.2 TCE 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.2 tce 115pk

Stage 1 Renault Scenic 1.2 TCE 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 190nm 230nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk kan doen:

Het standaard programma in de Renault Scenic 1.2 TCE 115pk ecu van uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Scenic kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk veel soepelder gaat door chiptuning Renault Scenic 1.2 TCE 115pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Scenic 1.2 TCE 115pk?​

Voor stage one tunen Renault Scenic 1.2 TCE 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Renault Scenic 1.2 TCE 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Scenic 1.2 TCE 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Renault Scenicchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Scenic 1.2 TCE 115pk kan worden!

Methodes voor Renault Scenic 1.2 TCE 115pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.2 TCE 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Scenic 1.2 TCE 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Scenic 1.2 TCE 115pk is een veelvoorkomende manier om je Renault Scenic 1.2 TCE 115pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Scenic 1.2 TCE 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Scenic 1.2 TCE 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Renault Scenic 1.2 TCE 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Scenic 1.2 TCE 115pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Scenic 1.2 TCE 115pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Scenic 1.2 TCE 115pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Scenic 1.2 TCE 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Renault Scenic 1.2 TCE 115pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.