Renault Modus 1.5 DCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault modus 1.5 dci 75pk

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 110pk +46.7%
Koppel 180nm 250nm +38.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Modus is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Modus een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Modus 1.5 DCi 75pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Renault Modus 1.5 DCi 75pk chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Modus 1.5 DCi 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Modus 1.5 DCi 75pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Modus 1.5 DCi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Modus 1.5 DCi 75pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Renault Modustuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Modus 1.5 DCi 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Modus 1.5 DCi 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Modus 1.5 DCi 75pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Modus 1.5 DCi 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Modus 1.5 DCi 75pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Renault Modus 1.5 DCi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Modus 1.5 DCi 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Modus 1.5 DCi 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Modus 1.5 DCi 75pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Modus 1.5 DCi 75pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Modus 1.5 DCi 75pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Modus 1.5 DCi 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Modus 1.5 DCi 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Renault Modus 1.5 DCi 75pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Modus 1.5 DCi 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.