Renault Scenic 1.9 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.9 dci 115pk

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 163pk +41.7%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Scenic 1.9 DCi 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Scenic 1.9 DCi 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Renault Scenic 1.9 DCi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Scenic 1.9 DCi 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Renault
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Scenic 1.9 DCi 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Scenic 1.9 DCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Scenic 1.9 DCi 115pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Scenic 1.9 DCi 115pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Renault Scenic 1.9 DCi 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Scenic 1.9 DCi 115pk kan worden!
 • De beste Renault Scenicchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Scenic 1.9 DCi 115pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.9 DCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Scenic 1.9 DCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Scenic 1.9 DCi 115pk is een populaire manier om je Renault Scenic 1.9 DCi 115pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Scenic 1.9 DCi 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Scenic 1.9 DCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Renault Scenic 1.9 DCi 115pk!

Chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 115pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Scenic 1.9 DCi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Scenic 1.9 DCi 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Scenic 1.9 DCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Scenic 1.9 DCi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Scenic 1.9 DCi 115pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Scenic 1.9 DCi 115pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Vauxhall ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.