Renault Megane 1.2 TCE 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.2 tce 130pk

Stage 1 Renault Megane 1.2 TCE 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 205nm 240nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Megane een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Megane kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Megane veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Megane 1.2 TCE 130pk?​

Bij stage one chippen Renault Megane 1.2 TCE 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Megane 1.2 TCE 130pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.2 TCE 130pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.2 TCE 130pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Megane 1.2 TCE 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 1.2 TCE 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Megane 1.2 TCE 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 1.2 TCE 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 1.2 TCE 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.2 TCE 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Megane 1.2 TCE 130pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 1.2 TCE 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Megane 1.2 TCE 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 1.2 TCE 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane 1.2 TCE 130pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.