Renault Modus 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault modus 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Modus 1.5 DCi 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Modus 1.5 DCi 90pk?​

Voor stage één tunen Renault Modus 1.5 DCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Modus 1.5 DCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Modus 1.5 DCi 90pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Modus 1.5 DCi 90pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Modus 1.5 DCi 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Renault Modus 1.5 DCi 90pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Renault Modustuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Renault Modus 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Modus 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk is een veelvoorkomende manier om je Renault Modus 1.5 DCi 90pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Modus 1.5 DCi 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Modus 1.5 DCi 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Modus 1.5 DCi 90pk met meer kracht, zonder dat je Renault Modus 1.5 DCi 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Modus 1.5 DCi 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Vauxhall
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.