Renault Modus 1.2 TCE 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault modus 1.2 tce 100pk

Stage 1 Renault Modus 1.2 TCE 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 145nm 200nm +37.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk gaat u merken dat uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Modus 1.2 TCE 100pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Modus 1.2 TCE 100pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Modus 1.2 TCE 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Modus 1.2 TCE 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Modus 1.2 TCE 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Modus 1.2 TCE 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Renault Modus 1.2 TCE 100pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • De beste Renault Moduschiptuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Modus 1.2 TCE 100pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Modus 1.2 TCE 100pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Modus 1.2 TCE 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Modus 1.2 TCE 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Modus 1.2 TCE 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Modus 1.2 TCE 100pk. Hierbij pas je de Renault Modus 1.2 TCE 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Modus 1.2 TCE 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Modus 1.2 TCE 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Modus 1.2 TCE 100pk auto.

Zo doen wij naast Renault Modus 1.2 TCE 100pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Smart bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.