Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane rs trophy 1.8 turbo 300pk

Stage 1 Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 310pk +3.3%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Renault Megane meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk wordt!

Methodes voor Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Megane RS Trophy 1.8 Turbo 300pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

MAN tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.