Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane gt 2.0 tce 190pk

Stage 1 Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 210pk +10.5%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Megane is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Megane is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Renault Megane chip tunen. Je Renault Megane zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk. Zonder de Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Renault Megane GT 2.0 TCE 190pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk chiptuning. Je Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Megane GT 2.0 TCE 190pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw auto dus even kwijt.