Renault Master 2.5 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.5 dci 100pk

Stage 1 Renault Master 2.5 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 135pk +35%
Koppel 290nm 350nm +20.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Master 2.5 DCi 100pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Master 2.5 DCi 100pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chip tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Renault Master 2.5 DCi 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Master veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Master 2.5 DCi 100pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Master 2.5 DCi 100pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Master 2.5 DCi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Renault Master 2.5 DCi 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Master 2.5 DCi 100pk.

De chiptuning Renault Master 2.5 DCi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Master 2.5 DCi 100pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Master 2.5 DCi 100pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Master 2.5 DCi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Master 2.5 DCi 100pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Master 2.5 DCi 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Master 2.5 DCi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Master 2.5 DCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Master 2.5 DCi 100pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Master 2.5 DCi 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Master 2.5 DCi 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Master 2.5 DCi 100pk. Hierbij pas je de Renault Master 2.5 DCi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Master 2.5 DCi 100pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Master 2.5 DCi 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Master 2.5 DCi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Master 2.5 DCi 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Master 2.5 DCi 100pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Audi motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.