Renault Megane 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 2.0 turbo 220pk

Stage 1 Renault Megane 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 340nm 440nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane 2.0 Turbo 220pk?

De ecu van uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk gaat u merken dat uw Renault Megane veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Megane 2.0 Turbo 220pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Megane 2.0 Turbo 220pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane 2.0 Turbo 220pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Renault Megane 2.0 Turbo 220pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Renault Meganetuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Megane 2.0 Turbo 220pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Megane 2.0 Turbo 220pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Renault Megane 2.0 Turbo 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 2.0 Turbo 220pk met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 2.0 Turbo 220pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Megane 2.0 Turbo 220pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Megane 2.0 Turbo 220pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptuning. Je Renault Megane 2.0 Turbo 220pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Megane 2.0 Turbo 220pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Megane 2.0 Turbo 220pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 2.0 Turbo 220pk.

Zo doen wij naast Renault Megane 2.0 Turbo 220pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Subaru bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.