Renault Megane 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 2.0 turbo 165pk

Stage 1 Renault Megane 2.0 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 200pk +21.2%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Megane heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Renault Megane 2.0 Turbo 165pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Megane 2.0 Turbo 165pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Megane 2.0 Turbo 165pk?​

Bij stage 1 tuning Renault Megane 2.0 Turbo 165pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Megane 2.0 Turbo 165pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane 2.0 Turbo 165pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Megane 2.0 Turbo 165pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 2.0 Turbo 165pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk aanpassen. Zonder de Renault Megane 2.0 Turbo 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 2.0 Turbo 165pk met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 2.0 Turbo 165pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Megane 2.0 Turbo 165pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Megane 2.0 Turbo 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 2.0 Turbo 165pk haalt.

Deze vorm van Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Megane 2.0 Turbo 165pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Megane 2.0 Turbo 165pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Seat ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault .

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.