Renault Megane 1.5 dCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Megane 1.5 dCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.5 dCi 90pk chiptunen?

De ecu software van uw Renault Megane 1.5 dCi 90pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Megane 1.5 dCi 90pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Renault Megane 1.5 dCi 90pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Renault Megane 1.5 dCi 90pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Megane 1.5 dCi 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Megane 1.5 dCi 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Renault Megane 1.5 dCi 90pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.5 dCi 90pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Megane 1.5 dCi 90pk kan doen:
 • De beste Renault Meganechiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Megane 1.5 dCi 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Megane 1.5 dCi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Megane 1.5 dCi 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane 1.5 dCi 90pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 1.5 dCi 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Megane 1.5 dCi 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Renault Megane 1.5 dCi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 90pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Megane 1.5 dCi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Megane 1.5 dCi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Megane 1.5 dCi 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.