Renault Megane 1.4i 16v 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.4i 16v 98pk

Stage 1 Renault Megane 1.4i 16v 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 105pk +7.1%
Koppel 127nm 140nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.4i 16v 98pk auto kan doen:

De ecu van uw Renault Megane is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Megane 1.4i 16v 98pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Megane is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Renault Megane tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Renault Megane 1.4i 16v 98pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Megane 1.4i 16v 98pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.4i 16v 98pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane 1.4i 16v 98pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Megane 1.4i 16v 98pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Megane 1.4i 16v 98pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.4i 16v 98pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Renault Megane 1.4i 16v 98pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Megane 1.4i 16v 98pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Megane 1.4i 16v 98pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Megane 1.4i 16v 98pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Renault Megane 1.4i 16v 98pk. Zonder de Renault Megane 1.4i 16v 98pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 1.4i 16v 98pk met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 1.4i 16v 98pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.4i 16v 98pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Megane 1.4i 16v 98pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane 1.4i 16v 98pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 1.4i 16v 98pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Megane 1.4i 16v 98pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Megane 1.4i 16v 98pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Megane 1.4i 16v 98pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Megane 1.4i 16v 98pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw auto dus even kwijt.