Renault Maxity 3.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault maxity 3.0 dci 150pk

Stage 1 Renault Maxity 3.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Renault Maxity chip tunen. Je Renault Maxity zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw Renault

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Renault Maxity 3.0 DCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Maxity 3.0 DCi 150pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Maxity 3.0 DCi 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Maxity 3.0 DCi 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Maxity 3.0 DCi 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Renault Maxity 3.0 DCi 150pk tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Maxity 3.0 DCi 150pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Maxity 3.0 DCi 150pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Maxity 3.0 DCi 150pk motor tuning:

Voor het Renault Maxity 3.0 DCi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Maxity 3.0 DCi 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Maxity 3.0 DCi 150pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Maxity 3.0 DCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Maxity 3.0 DCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Maxity 3.0 DCi 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Maxity 3.0 DCi 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Maxity 3.0 DCi 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Maxity 3.0 DCi 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Maxity 3.0 DCi 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

SsangYong bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.