Renault Master 2.5 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.5 dci 150pk

Stage 1 Renault Master 2.5 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Master 2.5 DCi 150pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Master is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Master heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Renault Master 2.5 DCi 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Master 2.5 DCi 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Master 2.5 DCi 150pk
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Master 2.5 DCi 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Master 2.5 DCi 150pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Master 2.5 DCi 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Master 2.5 DCi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Master 2.5 DCi 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Renault Master 2.5 DCi 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Master 2.5 DCi 150pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Master 2.5 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Master 2.5 DCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Master 2.5 DCi 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Master 2.5 DCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Master 2.5 DCi 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Master 2.5 DCi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Master 2.5 DCi 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptuning. Je Renault Master 2.5 DCi 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Master 2.5 DCi 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren DS
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.