Renault Master 2.3 DCi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.3 dci 165pk

Stage 1 Renault Master 2.3 DCi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 210pk +27.3%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Master 2.3 DCi 165pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Master 2.3 DCi 165pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Master tunen. Je Renault Master 2.3 DCi 165pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Master 2.3 DCi 165pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Master 2.3 DCi 165pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Master 2.3 DCi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Master 2.3 DCi 165pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Master 2.3 DCi 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Master 2.3 DCi 165pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Master 2.3 DCi 165pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Master 2.3 DCi 165pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Master 2.3 DCi 165pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Renault Master 2.3 DCi 165pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Master 2.3 DCi 165pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Master 2.3 DCi 165pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Master 2.3 DCi 165pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Master 2.3 DCi 165pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Master 2.3 DCi 165pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Master 2.3 DCi 165pk met meer kracht, zonder dat je Renault Master 2.3 DCi 165pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Master 2.3 DCi 165pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Master 2.3 DCi 165pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Master 2.3 DCi 165pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.