Renault Master 2.2 DCi 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.2 dci 114pk

Stage 1 Renault Master 2.2 DCi 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 145pk +27.2%
Koppel 290nm 355nm +22.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Renault Master vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Master 2.2 DCi 114pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Renault Master 2.2 DCi 114pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Master 2.2 DCi 114pk?​

Bij stage één chiptuning Renault Master 2.2 DCi 114pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Master 2.2 DCi 114pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Master 2.2 DCi 114pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Master 2.2 DCi 114pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Master 2.2 DCi 114pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Master 2.2 DCi 114pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Master 2.2 DCi 114pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Renault Master 2.2 DCi 114pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Master 2.2 DCi 114pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Goede Renault Masterchiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Master 2.2 DCi 114pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.2 DCi 114pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Master 2.2 DCi 114pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Master 2.2 DCi 114pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Master 2.2 DCi 114pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Master 2.2 DCi 114pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Renault Master 2.2 DCi 114pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Master 2.2 DCi 114pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Master 2.2 DCi 114pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Master 2.2 DCi 114pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Master 2.2 DCi 114pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Master 2.2 DCi 114pk chiptuning genoemd. Je Renault Master 2.2 DCi 114pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Master 2.2 DCi 114pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Master 2.2 DCi 114pk.

Specialistische Renault Master 2.2 DCi 114pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Master 2.2 DCi 114pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Master 2.2 DCi 114pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Master 2.2 DCi 114pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault auto dus even kwijt.