Renault Mascott 3.0 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault mascott 3.0 dci 115pk

Stage 1 Renault Mascott 3.0 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Mascott is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Mascott 3.0 DCi 115pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Renault Mascott 3.0 DCi 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Renault Mascott meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Mascott 3.0 DCi 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Mascott 3.0 DCi 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Mascott 3.0 DCi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 115pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Mascott 3.0 DCi 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Mascott 3.0 DCi 115pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Renault Mascottchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Mascott 3.0 DCi 115pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Mascott 3.0 DCi 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Mascott 3.0 DCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Mascott 3.0 DCi 115pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Mascott 3.0 DCi 115pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Renault Mascott 3.0 DCi 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Mascott 3.0 DCi 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Mascott 3.0 DCi 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Mascott 3.0 DCi 115pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Mascott 3.0 DCi 115pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 115pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Mascott 3.0 DCi 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Mascott 3.0 DCi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Renault Mascott 3.0 DCi 115pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Renault Mascott 3.0 DCi 115pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Mascott 3.0 DCi 115pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.