Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 turbo gt 205pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 235pk +14.6%
Koppel 300nm 370nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk gaat u merken dat uw Renault Laguna Coupé veel lekkerder gaat door Renault Laguna Coupé chip tunen. Je Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Renault Laguna Coupétuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo GT 205pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.