Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 turbo 170pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Renault Laguna Coupé vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Laguna Coupé met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk?​

Voor stage one chippen Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor u Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk auto kan doen:

Methodes voor Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk aanpassen. Zonder de Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk met meer performance, zonder dat je Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk.

Gespecialiseerde notie over Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Laguna Coupé 2.0 Turbo 170pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saturn ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.