Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 2.0 dci 150pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk veel soepelder gaat door Renault Laguna Coupé tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Renault
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk genoemd. Je Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Laguna Coupé 2.0 DCi 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.