Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna coupé 1.5 dci 110pk

Stage 1 Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 260nm 300nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Laguna Coupé een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk veel soepelder rijdt door Renault Laguna Coupé chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk​
 • Sportiever geluid uit uw Renault
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk
 • Gebruik van de beste Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk is een populaire methode om je Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Laguna Coupé 1.5 DCi 110pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.