Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.0 turbo 163pk

Stage 1 Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Laguna 2.0 Turbo 163pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk is een populaire manier om je Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk met meer performance, zonder dat je Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk. Hierbij pas je de Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Laguna 2.0 Turbo 163pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.