Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 2.0 dci gt 180pk

Stage 1 Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk auto chiptunen?

De ecu van uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Laguna tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Renault
 • Meer rijplezier uit uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Laguna 2.0 DCi GT 180pk?​

Voor stage one chiptuning Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk kan worden!

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Laguna 2.0 DCi GT 180pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Chevrolet
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.