Renault Laguna 1.9 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault laguna 1.9 dci 110pk

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Renault Laguna is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Laguna een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Laguna kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Renault Laguna chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Laguna veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Laguna 1.9 DCi 110pk?​

Bij stage één tunen Renault Laguna 1.9 DCi 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Laguna 1.9 DCi 110pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Laguna 1.9 DCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Laguna 1.9 DCi 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Laguna 1.9 DCi 110pk tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto tuning voor u Renault Laguna 1.9 DCi 110pk kan doen:

Methodes voor Renault Laguna 1.9 DCi 110pk motor tuning:

Voor het Renault Laguna 1.9 DCi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Laguna 1.9 DCi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Laguna 1.9 DCi 110pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Laguna 1.9 DCi 110pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Laguna 1.9 DCi 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 110pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 110pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Laguna 1.9 DCi 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Laguna 1.9 DCi 110pk.

Zo doen wij buiten Renault Laguna 1.9 DCi 110pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.