Renault Koleos 2.0 dCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault koleos 2.0 dci 175pk

Stage 1 Renault Koleos 2.0 dCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 205pk +17.1%
Koppel 360nm 430nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Koleos 2.0 dCi 175pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Koleos vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Renault Koleos 2.0 dCi 175pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Koleos 2.0 dCi 175pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Koleos 2.0 dCi 175pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Koleos 2.0 dCi 175pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Koleos 2.0 dCi 175pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Koleos 2.0 dCi 175pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Koleos 2.0 dCi 175pk wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Koleos 2.0 dCi 175pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Koleos 2.0 dCi 175pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Koleos 2.0 dCi 175pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Renault Koleos 2.0 dCi 175pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Renault Koleos 2.0 dCi 175pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Koleos 2.0 dCi 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Renault Koleos 2.0 dCi 175pk!

Chiptuning Renault Koleos 2.0 dCi 175pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Koleos 2.0 dCi 175pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Koleos 2.0 dCi 175pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.