Renault Koleos 1.6 dCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault koleos 1.6 dci 130pk

Stage 1 Renault Koleos 1.6 dCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Koleos met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Koleos tunen. Je Renault Koleos 1.6 dCi 130pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Renault Koleos 1.6 dCi 130pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw Renault

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Koleos 1.6 dCi 130pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Koleos 1.6 dCi 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Renault Koleos 1.6 dCi 130pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Renault Koleos 1.6 dCi 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Koleos 1.6 dCi 130pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Koleos 1.6 dCi 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Koleos 1.6 dCi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Koleos 1.6 dCi 130pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Koleos 1.6 dCi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Renault Koleos 1.6 dCi 130pk!

Chiptuning Renault Koleos 1.6 dCi 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Koleos 1.6 dCi 130pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Koleos 1.6 dCi 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Koleos 1.6 dCi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Koleos 1.6 dCi 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Koleos 1.6 dCi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Hummer
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.