Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.9 dti 80pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Kangoo 1.9 DTI 80pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede Renault Kangoochiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk!

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Renault Kangoo 1.9 DTI 80pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Renault Kangoo 1.9 DTI 80pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Oldsmobile bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.