Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.9 dci 80pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 115pk +43.8%
Koppel 180nm 235nm +30.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Kangoo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Renault Kangoo meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk is een geliefde manier om je Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk. Hierbij pas je de Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Kangoo 1.9 DCi 80pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw auto dus even kwijt.