Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 85pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 105pk +23.5%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Delphi DCM1.2 & Delphi DCM3.2 & Siemens/Continental SID301
Compressieverhouding 18,8 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9K

Renault tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk?

De standaard software in de motor computer van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 85pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.