Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.2 tce 115pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1198 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3110 & Siemens/Continental EMS3155
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 72,2 X 73,2 mm
Motornummer H5F

Renault tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk auto kan doen:

Methodes voor Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk motor tuning:

Voor het Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk ook diverse andere software modificaties voor Renault Kangoo 1.2 TCE 115pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.