Renault Trafic 2.0 DCi 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 2.0 dci 145pk

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 200pk +37.9%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 145pk?

De ecu software van uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Trafic 2.0 DCi 145pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk gaat u merken dat uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk veel soepelder gaat door Renault Trafic chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Trafic 2.0 DCi 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Trafic 2.0 DCi 145pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 145pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Trafic 2.0 DCi 145pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Renault Trafic 2.0 DCi 145pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Trafic 2.0 DCi 145pk motor tuning:

Voor het Renault Trafic 2.0 DCi 145pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 145pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 145pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Trafic 2.0 DCi 145pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 145pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Trafic 2.0 DCi 145pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 145pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Trafic 2.0 DCi 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alpine ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault dus even kwijt.