Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 75pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 110pk +46.7%
Koppel 185nm 245nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk?

De ecu software van uw Renault Kangoo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk.

Daardoor is dit een voordelige Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk!

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Renault Kangoo 1.5 DCi 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.