Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 61pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 61pk 81pk +32.8%
Koppel 130nm 170nm +30.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Renault Kangoo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenRenault Kangoo 1.5 DCi 61pk?​

Bij stage 1 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Renault Kangoochiptuning files in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk. Je Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Kangoo 1.5 DCi 61pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.