Renault Espace 3.0 DCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault espace 3.0 dci 180pk

Stage 1 Renault Espace 3.0 DCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Renault Espace 3.0 DCi 180pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Renault Espace door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Espace 3.0 DCi 180pk. Je Renault Espace zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Espace 3.0 DCi 180pk?​

Bij stage one chippen Renault Espace 3.0 DCi 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Espace 3.0 DCi 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Espace 3.0 DCi 180pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Espace 3.0 DCi 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk
 • Exclusief gebruik van goede Renault Espace 3.0 DCi 180pk chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Espace 3.0 DCi 180pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Espace 3.0 DCi 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Espace 3.0 DCi 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Espace 3.0 DCi 180pk is een veelvoorkomende manier om je Renault Espace 3.0 DCi 180pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Renault Espace 3.0 DCi 180pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk aanpassen. Zonder de Renault Espace 3.0 DCi 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Espace 3.0 DCi 180pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Espace 3.0 DCi 180pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Espace 3.0 DCi 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Espace 3.0 DCi 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Espace 3.0 DCi 180pk.

Gespecialiseerde notie over Renault Espace 3.0 DCi 180pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Espace 3.0 DCi 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Espace 3.0 DCi 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Espace 3.0 DCi 180pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Alpine
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.